L’apartament rural Hort de Cal Royo es troba al bell mig del poble de Borredà, just al davant de la zona esportiva que es composa de camp de futbol, la pista de tennis, cistelles de bàsquet, pistes de pentanca, futbol sala…
La pista de tennis és gratuïta i per utilitzar-la només cal que facis la reserva al bar i queviures Cal Portell, que està al costat de l’apartament. La resta de serveis estan tots al costat, hi trobaràs CAP, farmàcia, l’Ajuntament, carnisseria, forn de pa, queviures, etc… Pràcticament tots els establiemnts obren dissabtes i diumenges.

Tenimun acord de col·laboració amb el pròxim Càmping Campalans (1,5km) per poder utilitzar les seves instal·lacions lliurement. Es pot utilitzar la piscina, es pot accedir als tallers setmanals gratuitament (dissabtes de 17:00h a 19:00h), parc infantil, bar-restaurant i es disposa de descompte pel Parc Aventura als arbres.

L’entorn és immillorable per gaudir de la natura, tranquiles caminades pels nombrosos senders de la zona, per la vora de la riera del Margansol o caminades més dures cap a Rasos de Tubau (1540m) o cap al Puiglluent (1745m). La zona és molt prolífica en bolets, podeu trobar rovellons, camagrocs, pinetells, apagallums, llenegues, múrgoles, fredolics, i molts d’altres. També és fantàstica pels aficionats a la bicicleta, quantitat de camins i desnivell que no deixen indiferent als més exigents.

Activitats properes
Visites d’interès
Pels nens

Apartament Rural Hort de Cal Royo

Disponibilitat i Preus